Dev masal kahramanı Erdek'te

Dev masal kahramanı Erdek

Dev cüssesi ile çocukların sevgilisi, masal kahramanı Gulliver'in dev maketi Erdek Land'a ayrı bir güzellik kattı.

Çocuklar Gulliver’i masal kitaplarından tanıyor ve seviyor, dâhiyane ticari fikre sahip iş adamları da bu fırsatları değerlendirerek yaşama geçirmesi, imkânsız gibi görünen yaratıcılık fikirlerinin geldiği son noktayı gösteriyor.

Çocukların sevgilisi olunur da, ondan yararlanmak olmaz mı? İşte Ünlü Çocuk Masalları kahramanı pamuk kalpli dev adam Gulliver, kitaplardan taşıp dizi filmleri olmanın ardından şimdide çocuk parklarındaki yerini alarak yükselişine yeni bir halka ekledi.

Turizmci iş adamı Osman Mırız, 80.ooo M2 lik devasa ‘’Erdek Land’’a getirdiği sayısız yaban hayatı hayvanlarına ek olarak, dünyanın tanıdığı hayvan ve insan heykelleri ile görsellik ivmesini arttırdığı Erdek Land’a yeni dostlar katmaya devam ediyor.

Mırız, ‘’Henüz rüyamın bir bölümünü gerçekleştirdiğim’’ dediği Erdek Land, diğer bir deyişle, Osman Mırız’ın ‘’Kıral’ın Çiftliği’’ olmazları gerçekleştirmeye devam ediyor.

Mırız, düş projesini yaşama katarken engel tanımıyor, bir bölüm yaban hayatı hayvanla başladığı Erdek Land bugün, güney yarım kürenin bir eşi daha olmayan en büyük ziyaret merkezlerinden birisi haline geldi.

Erdek Angirento Otel ile entegrasyonu gerçekleşen Erdek land’ta yeni sosyal alanlar, yepyeni heykeller ve yepyeni hayvan türleri ile koloni kendi rekorunu kırmaya devam ediyor.

Başlı başına bir yaşam merkezi olarak içine girildiğinde gün boyu görülecek ve eğlenilebilecek kurguya sahip Erdek lant, özellikle yeni sezonda bambaşka bir kimlikle ziyaretçilerinin önüne çıkmaya hazırlanıyor.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı